sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Kulttuurin lähteillä

Olen viimepäivinä kunnostautunut jälleen kulttuurin saralla. Viimeisimmästä teatterikäynnistäni rupeaa olemaan jo tarpeeksi pitkä aika, joten päätin tehdä asialle jotain. Niinpä surffailin lippupalvelun sivustolle huomaamaan, että kaikki Infernal Musical 1827 -näytökset ovat loppuunmyytyjä. Fuck. Kulttuurin lisääminen elämääni ei siis alkanut kovinkaan vahvasti.. 


Kuva: Mikko Vihervaara / Fanny Salonen

 Kuva: Fanny Salonen

Kuva: Fanny Salonen


Jokseenkin pettyneenä päätin sentään lukaista "kaupunki tiedottaa" lehtisen, ja sieltä löytyi kuin löytyikin hyvä vaihtoehto hevimusikaalille. Nimittäin Tadaan lapsille suunnattu tanssiesitys Kuka jää yksin? Varasin esitykseen kolme lippua, joten pääsemme nauttimaan tanssishowsta koko perheen kesken. Pikkuneiti pääseekin nyt jo kolmatta kertaa teatteriin, ja oli asiasta valtavan innoissaan. :) Olin siis varsin tyytyväinen, kun sain edes jotain kulturellia tapahtumaa ympättyä täyteen buukattuihin kalentereihimme. 



 Kuva: Kalle Hoisko


 Kuva: Kalle Hoisko


Itsehän en omista laisinkaan grammaria, joten voitte kuvitella kuinka onnellinen olin, kun työpaikan keskusradioon asennetun loistokanavan aamun uutispläjäyksessä kerrottiin, että tuohon Infernal Musicaliin on saatu kolme lisänäytöstä toukokuulle! Niinpä kiiruhdin soittamaan miehenpuolikkaalleni, että varaisi liput siihenkin. Jee! Ja tulipa sitä eilen harrastettua punaviini- ja tanssikulttuuria ihan omakohtaisestikin rakkaiden ystävien kanssa. Valitettavasti illalta ei saatu napattua yhtään ainutta kuvaa, liekö punaviinin määrällä ollut syynsä.. :D


Vaikka epäilinkin Turun pätevyyttä toimia kulttuuripääkaupunkina, niin nyt täytyy todeta, että alkuvuosi on ainakin näyttänyt todella hyvältä. Toivottavasti tarjonta pysyy yhtä laadukkaana vuoden loppuun saakka, ja mielellään vielä sen jälkeenkin.



Ei kommentteja: