lauantai 2. kesäkuuta 2012

Pieces of me

Sain Henniltä haasteen, joka on kiertänyt pitkin ja poikin blogimaailmaa jo jonkin aikaa:

"Each tagged person must answer the 11 questions given to them by their "tagger" and post it on their blog. Then, choose 11 new people to tag and link them in your post. Create 11 new questions for the people you tag to answer. Do not tag back to the person who has already tagged you."


Joten, here we go:

1. Kerro lyhyesti jostakin aatteestasi tai ideologiastasi. Miksi aihe on lähellä sydäntäsi, ja oletko esim. aatteen aktiivinen kannattaja? Kuinka se käy ilmi?
Jostain syystä en kovin aktiivisesti huutele aatteistani tai ideologiastani. Olen jollain tavalla varauksellinen aina, kun puhe kääntyy näihin aiheisiin. Mutta koitetaan.. Olen ekologinen hippi, kettutyttö, luonnolapsi. Toisin sanoen elämässäni merkitsevät luonto ja eläimet, kierrättäminen, luonnonmukainen elämä ja pieni hiilijalanjälki. Elän luonnonoituuden oppien mukaisesti kunnioittamalla kaikkea elävää ja käyttäytymällä niin etten vahingoita mitään elävää. Yksinkertaisesti sanottuna siis.

 
2. Lempiruokasi?
 Lempiruokaani on kesäkurpitsat ja herkkusienet. :D Ne kun paistaa pannulla soijapalojen kanssa ja keittää perunoita kaveriksi, nam!
      
3. Mikä on toiveammattisi, ja oletko jo kyseisen alan ammattilainen, vai aiotko vielä opiskella siihen?
Toiveammatti.. Tietääkö sitä koskaan? Olen opiskellut alallani kahteen eri ammattiin, ensin toisen asteen tutkinnon ja myöhemmin korkeakoulututkinnon. Pidän työstäni, oikeastaan ajoittain jopa todella rakastan sitä, mutta että toiveammatti.. Ehkä tämä sitten on se, sillä alavalinta oli peruskoulun jälkeen täysin selvä. Vaikka edelleen haaveilen välillä kirjastonhoitajan urasta! :)
 
4. Onko sinulla fobioita, ja jos on, niin mikä niistä on "kummallisin"? 
Haha, onhan niitä. En tiedä kummallisista, mutta säännöllisin väliajoin pelkään menettäväni jonkun läheiseni, etenkin peikkoprinsessan vuoksi hermoilen välillä ihan älyttömästi. Sama koskee toki koiraani, jonka vuoksi pelkääminen on välillä hirmu hankalaa - hän kun ei vastaa jos kysyy mikä hätänä. Mutta sellaisia oikeita fobioita, mm. vanhat hissit. Hui saatana!
        
5. Elokuva, mitä voit katsoa uudestaan ja uudestaan...ja uudestaan? :)
Tää on helppo! LOTR ja Harry Potterit! Todellakin uudestaan ja uudestaan ja uudestaan! Näiden lisäksi katson mielelläni uusiksi jotain vanhoja pätkiä kuten Vuosi nuoruudestani ja Moulin Rouge. Kauhua en katso siis ikinä, koska painajaiset.

6. Mikä on kahden vuoden tähtäimesi, mitä siis haluat tehdä/saada aikaan seuraavan kahden vuoden aikana?
Kahden vuoden suunnitelmaani kuuluu elää tämänhetkistä elämääni, olla onnellinen. Vakituinen työ voisi olla tavoiteltava asia näin lyhyen ajan sisään.
      
7. Millaista musiikkia et kuuntelisi, ts. mistä musiikista et pidä? Vastaukseksi ei kelpaa "huonoa", vaan mainitse joku tietty genre tai artisteja.
 Olen melkoisen kaikkiruokainen musiikin suhteen. Kuuntelen lähimain kaikkea Elviksestä ja Sentencedistä Eppu Normaaliin ja Juice Leskiseen, toki matkaan mahtuu myös Robin (a-pu-a, mutta peikkoprinsessa diggaa kovastikin) ja muut lastenlaulut. Ehkä sellainen "kirkonpolttomusiikki" ei sovi korvilleni.

8. Kamalin kotityö, jota viivyttelet aina viimeiseen asti tai pakotat vaikkapa puolison tekemään? :)
Raskausajan jäänteenä pakotan miehen täyttämään astianpesukoneen. Kun olin muutaman kerran oksentanut likatiskien päälle astianpesukoneeseen, päätin, että homma sujuu kivuttomammin mieheltä. Toinen inhokkikotityö on ikkunoiden pesu. Taivas mitä puuhaa...
  
9. Mitä aiot tehdä tänä kesänä?
Aion  pitää ruhtinaallisen kesälomani (10pvää) ja tehdä töitä loppuajan. Aion käydä festareilla, mökkeillä, tehdä pihatöitä, nauttia auringosta.
     
10. Mikä olisi todennäköisin syy sille, että olet joutunut putkaan?
Haha, varmaan ylinopeus!
     
11. Karaokeaika! Mikrofoni isketään käteesi, minkä biisin lurautat?
 Tää on niin pienet sammakot!
 
Jätän keksimättä kysymykset ja haastamatta muita, sillä nähdäkseni haaste on kiertänyt jo lähes kaikilla. :) Henni muisti blogiani myös jollain awardilla, mutta laitan sen erikseen omaan postaukseensa. Tauko taitaa olla ohitse, ja pahvilaatikkovuoret kutsuvat taas valloittajaansa!

Ihqua viikonloppua!

Ei kommentteja: