lauantai 25. tammikuuta 2014

to do 2014

talven ensimmäinen lumienkeli
Mietin tämän postauksen tekemistä jonkin aikaa. AA-kerhomainen 12 kohdan to do-lista ei vaikuta tänä vuonna tärkeältä. Kuten aiemmin jo mainitsin, niin olen odottanut talven tuloa vaikken missään nimessä talvi-ihmisiä olekaan. Lumen tulon myötä koen että pölyt on puhallettu pois kaikesta. Tuntuu raikkaalta, valoisalta. Tosin ajatukseni ovat jo kohdistuneet kevääseen; lisääntynyt päivänvalo alkaa herätellä minuakin horroksesta ja tuntumani tähän vuoteen on positiivinen. Muutoksia on varmasti luvassa ja suurien asioiden edellä 12 kohtainen listani tuntuu mitättömältä.

On vain muutama asia, joita oikeasti tavoittelen tältä vuodelta;

1. Onni
Haluan olla onnellinen elämässäni. Muutaman viime vuoden aikana olen kasvanut valtavasti ja tiedän nyt kuka olen ja mitä elämältäni haluan. Onni on tavoittelemisen arvoinen asia jokaisen elämässä.

2. Raha
En kaipaa lottovoittoa tai palkankorotusta. Opiskeluiden ja sairauslomalla olon aikana vyötä sai kiristää kaksin käsin. Tämän vuoden tavoitteena on talouden tasapainottaminen mielellään niin, että säästöönkin jäisi jotain. 

3. Ystävät
Koen, että olen laiminlyönyt ystäviäni, vaikka olenkin viime aikoina koittanut kunnostautua asiassa. Tänä vuonna haluan pitää ystäviini enemmän yhteyttä, nähdä heitä ja olla tukena elämän mutkissa.


Siinä ne asiat. Teatterissa käyminen tai ulkoilun lisääminen ei näiden asioiden rinnalla tunnu siis kovin tärkeiltä, kuten ehkä ymmärrätte. 

Anya 2014

Ihanaa ja onnentäyteistä vuotta 2014 kaikille!

2 kommenttia:

Feline kirjoitti...

Tässähän on mitä mainioin lista tulevalle vuodelle! (: Nuo kolme kohtaa kun saa työn alle niin sen jälkeen pystyy mihin tahansa!

Anya kirjoitti...

Feline: jep. :D Näiden täyttämisessä on tavoitetta.