keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Onnea on..

..kohta puoliin valmistuva opinnäytetyö! Tämän parissa olen ahertanut enemmän kuin tarpeeksi viime aikoina, mutta nyt näkyy valoa tunnelin päässä. Työ on kutakuinkin englanninkielistä tiivistelmää ja pohdintaa vaille valmis!

..kevät! Olen nähnyt jo monia aiemmin listaamiani kevään merkkejä, mm. krookuksen, ensimmäisen perhosen, lakaisuauton, leskenlehtiä, terassilla olutta juovia ihmisiä.. Onpa sitä tullut itsekin juotua pussikaljaa saaressa ystävien seurassa. Pihahommat ovat aluillaan, harava on jo heilunut ja omenapuut karsittu! Ulkoilu keväisin on kivaa. :) Vesilammikoissa hyppimisen olen sentään jättänyt peikkoprinsessalle, vaikka nautin siitä toisinaan itsekin. :D


..Landerundi! Linja-auto lastataan opiskelijoilla huomenissa, ja koko illan kestävä kiertoajelu maaseudun kuppiloita kuluttaen huipentuu loppukekkereihin Salon yössä.

..uusi, moitteettomasti toimiva tietokone! Kuvat joudun kylläkin nyt varastamaan Googlesta, sillä kaikki valokuvani ovat edelleen erittäin hyvässä tallessa vanhalla tietokoneella. Täytyy yrittää siirtää niitä tänne uuteen, kunhan vain kerkiän. Paitsi että! Kamerassani on muutama uudenkarhea kuva männäviikolta..jotka eivät sittenkään olleet julkaisukelpoisia. :P

..peikkoprinsessa!

..työni. Olen niiiin mielettömän tyytyväinen työstäni, että! On se vaan onnea, että saa tehdä juuri sellaista työtä kuin haluaa. Tämän kokemuksen jälkeen en tosiaan meinaa jäädä vain johonkin duuniin, sillä kyllä työn pittää oikeasti olla mielekästä, työvuosia kun minullakin on reippaasti jälellä vielä valmistumisen jälkeenkin.

Dislike listalta löytyy tällä hetkellä..


..flunssa. Prkl. Kurkku on aivan mielettömän kipeä, ja ääni kuulostaa paremminkin joltain senssilinjan henkilöltä kuin hoitajalta.. Kävin näyttämässä itseäni koulun terkkarille, joka määräsi saikkua parisen päivää. Kieltäydyin kuitenkin kunniasta otattaa minusta nielunäyte, tulehdusarvo tai kuume. Jos olo ei levolla helpota, voin suostua näihin toimenpiteisiin. En nimittäin järin paljoa fanita ajatusta pumpulipuikosta kurkussani tai rei´istä sormissani. Kuumetta en antanut mitata siksi, että jos lukema on suuri, on olokin yllättäen huomattavasti huonompi. Tässä asiassa on siis parempi olla tietämättä totuutta. :D Tämä viereinen kaveri on "ystäväni" streptokokki a :) Kuva täältä!


..varattomuus. Se on kyllä aina dislike-listalla. Ja varmaan kaikilla! 

Onneksi onnea tuovia asioita on paaljon enemmän. Flunssasta huolimatta kaikki on oikeastaan niin kivasti. Voisi sanoa että olen tällä hetkellä hurjan onnellinen!

Ei kommentteja: