lauantai 29. joulukuuta 2012

year 2012 review

Piakkoin vaihtuvan vuoden kunniaksi ajattelin, että olisi hauska muistella kohokohtia menneestä vuodesta ihan kuukausittain. Näin niinkuin jotenkin konkretisoituu se, mitä kaikkea vuodessa on ehtinyt tapahtua. Katsotaan jos jotain kuviakin löytyisi jaettavaksi.

TAMMIKUU
Tammikuun kaksi viimeistä viikkoa vietin lomaillen ja viimeisenä päivänä kävin pokkaamaassa tutkintotodistukseni koululta. Vuosi alkoi siis hyvissä merkeissä.

HELMIKUU
Aloitin työni aivan ihanassa paikassa (jossa olen edelleen) ja harjoittelin rutiineja sekä uudenlaisen päivärytmin löytämistä arkeeni. 

MAALISKUU
Laitoimme vanhan talomme myyntiin ja aloimme etsiä uutta asumusta jostain rauhallisesta, luonnonläheisestä paikasta.

HUHTIKUU
Käytin koirulin "pippelikuulien poistossa" ja kaivoin ompelukoneeni varastosta. Odottelimme josko talo menisi kaupaksi, ja menihän se. Kevät piristi mieltä!

TOUKOKUU
Pakkasin muuttolaatikoita, heitin jumalattoman määrän tavaraa roskikseen ja loppukuusta pääsimme vihdoin muuttamaan uuteen kotiin tavallaan uudelle paikkakunnalle. Uusi koti tuntui välittömästi niiin kodilta!

makuuhuone
keittiötä


ruokailuhuone
olohuonetta

KESÄKUU
Kesäloma! Koko perhe vietti yhteisiä vapaita kaiken ihanan tekemisen merkeissä. Harjoittelin myös maalla asumista ja pärjäsin hienosti; (FB 15.6.) "haki puita metsästä, poltti roskia ja tekaisi sämpylätaikinan. kuka se väitti ettei kaupunkilaistyttö pärjäis maalla?! :D"

peikkoprinsessa Ville Viikingin syleilyssä


HEINÄKUU
Turun valloitus pikkuveljen ja miehen kera Ruisrockin merkeissä. Oli mahtia ja loppukuusta valjastin veikan sekä puolikkaan muuta sukua pihatalkoisiin. Perhe on parasta!

ELOKUU
Näin vuoden parhaan teatteripätkän Turussa, kun Aboa Vetus & Ars Novan pihassa esitettiin Mielensäpahoittajaa. Aivan mielettömän hieno pläjäys.

SYYSKUU
Vietin mieheni kanssa syntymäpäiviä, mieheni täytti pyöreitä joten omat juhlani jäivät hieman takavasemmalle.
Anya 28v.

LOKAKUU
Lokakuussa vietettiin perinteikkäitä suvun sikajuhlia. Perinteikkäät niistä tekee sen, että kerta oli ensimmäinen. Kuukausi meni muutoin väsymyksen kanssa painien.

MARRASKUU
Vietin aikaa itseni kanssa, mutta näin paljon myös kavereita. Kävin leffassa ja lepäilin, koitin rentoutua. Painin suurien asioiden kanssa, mutta sain ihanasti apua. Liityin MLL:n hallitukseen.

JOULUKUU
Joulukuu tuli jotenkin tosi nopeasti syksyn jälkeen. Kuvioissa on ollut peikkoprinsessan syntymäpäiväjuhlat ja joulun järjestäminen. Mukava kuukausi, hyvä loppu tälle vuodelle. :)

joulukuusi kotona
aatonaattona mökillä


aattoaamu
Tällaista tällä kertaa. Toivottavasti kaikilla oli mukava joulu, nyt kohti uuttavuotta!

2 kommenttia:

Maibe kirjoitti...

Ruokailuhuoneen pinnatuolit ja keittiötä-kuvan kokonaisuus > Me like!!! :)

Anya kirjoitti...

Kiitos, mä tykkään kovasti itsekin. :)