torstai 7. helmikuuta 2013

interior design trade fair

Turun messu- ja kongressikeskuksessa vietettiin viime viikonloppuna Rakentaminen & Sisustaminen -messuja. Mekin päätimme sunnuntai aamupäivällä lähteä katsastamaan messutarjontaa. Täytyy sanoa, että olimme kyllä pettyneitä. Messuseurana minulla oli äiti, jonka sisustussilmä vetää kyllä vertoja ammattilaisille! Harmi siis, ettei tällä kertaa tarjonta oikein vakuuttanut.

 
Ainoat ostokseni tein Pintanikkareilta, jotka myivät pintakäsittelyaineita. Toivon siitä olevan apua vanhaan olohuoneenpöytääni, johon peikkoprinsessa kaatoi vahingossa vettä. Tottakai siis tuurillani siinä kävi niin, että vesi imeytyi pöydällä olleen naistenlehden alle, ja sitä irrottaessani sain pöydän päälimmäisen lakkakerroksen mukaan. Myyjäpoika, joka oli hurjan mukava ja asiantunteva, kertoi aineen olevan omiaan juuri tällaisille vaurioille. Vielä en ole päässyt testaamaan, mutta odotukset ovat korkealla.

Muutama muu näytteilleasetteja jäi kyllä kaihertamaan mieltäni, ja voi olla että täytyy tehdä nettikauppatilausta vielä perään. Esim. lietolainen Mielikuvat myy ihania sisustustarroja, joita pitkään katselin messuillakin. Tarroja oli monenlaisia ja -värisiä, vaikka tietysti heillä oli mukana vain rajattu valikoima, jonka takia itseasiassa ostokset jäivätkin tekemättä. Olen toki jo ehtinyt vähän vilkuilla nettikauppaa, sillä prinsessan huone melkein pakosti vaatii ihanaa mietelausetta seinälleen.

Toinen asia, jota jäin haikailemaan, on uusi kukkaro. Hätäpäissäni sen melkein ostinkin, mutta sitten minut palautettiin maanpinnalle kovan hinnan vuoksi. Kyseessä oli jokin sisustussuunnittelija, jolla oli myös pieni puoti nettikauppoineen, jossa myydään mm. ihania hollantilaisen PiP Studion tuotteitta. Ja juuri tällaiseen PiP -lompakkoon ihastuin! 


Eipä vain tulisi mieleenikään tuhlata lompakkoon niin paljoa. Tuotteet olivat kyllä erittäin söpöjä, eikä niitä ole tehty kankaita tuhlaten. Jokainen kukkaro/laukku/läppärisuoja on uniikki kuosiltaan, vaikka käytetty kangas onkin samaa. Siinä nimenomaisessa lompakossa jota ihailin, oli enemmän tuollaisia sinisävyjä ja vähemmän noita kukkakuvioita. Täytynee toteuttaa haave tästä kukkarosta kunhan Suomeen saadaan joku kattavan valikoiman omaava jälleenmyyjä. :) Sitä odottellessa!


kuvat paitsi lompakko: täältä
lompakko: guuglattuEi kommentteja: