tiistai 5. helmikuuta 2013

aaargh

Tänään minua ärsyttävät huipusti:

  • Ihmiset, jotka kuvittelevat tietävänsä kaiken sinusta vain yhden roolin perusteella. Se, millainen olen äitinä, ei kerro mitään siitä millainen olen työssäni. Se, millainen olen ystävieni seurassa vapaalla, ei kerro mitään siitä miten hoidan lemmikkini. Ja varsinkin; se, millainen olen töissä, ei todellakaan kerro koko totuutta siitä, millainen olen muussa elämässäni. Hymyilen, mutta se ei aina tarkoita sitä että olisin onnellinen. Joskus olen huonotuulinen, vaikkei se välttämättä johdu juuri sinusta. Älä arvostele elämääni vain yhden palasen perusteella. Et todellakaan ole nähnyt vielä koko kuvaa.
  • Ihmiset, jotka käyttävät kirjoittaessaan x:ää. "voisix tulla muutamax tunnix kylään?" "pääsi onnex hetkex rentoutuu!!1!" "mix mä?" Aargh. Kuvittelin x-villityksen jääneen kuin sukupolvemme kasvoi peruskouluikäistä vanhemmaksi, mutta niin, kaikkihan eivät toki kehityksen rattaissa pysy.
  • Ihmiset, jotka esim. sosiaalisessa mediassa lähestyvät sinua tuhat kertaa kaveripyynnöin tms. eivätkä muutamasta ensimmäisestä vinkistä ymmärrä, että kiitos, anna olla. Joko en tunne sinua, tai en välittäisi tuntea. 
  • Ihanan värinen huulipuna, johon et millään onnistu löytämään oikean väristä rajauskynää. Voi miten elämä olisi helpompaa, jos sen löytäisin.
  • Puhelu, jonka soitat kysyäksesi nopeasti asiaa, koska kiire, ja kohteliaisuuttasi päädyt jorisemaan jonninjoutavia varttitunniksi. Ja olet myöhässä.

Hmm. Siinä ne taisivat ollakin. Haha, helpottipa se mieltä. Vaikka tulen kyllä aina näkemään punaista kohdan kaksi vuoksi.. Kiitos ja näkemiin, Anya kuittaa.


Ei kommentteja: