sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

editing

Heipsan. Mitään ihmeitä ei kuuluu, elämä menee painollaan. En viitsi turhanpäiväistä jaarittelua tänne väenväkisin postailla, joten mieluummin olen hiljaa. Tai no...

Tämä on uutta! "Tarrakirja -kuvat" saivat väistyä uuden tulokkaan tieltä. Mustarastas on ilon tuoja!


Tänään kuitenkin sain luovuuden puuskan ja editoin blogin sivuja. Ne näkyvätkin tuossa ylhäällä ^. Omistin oman sivunsa sekä perheelleni että eläimilleni, mutta voi olla että myöhemmin lisään vielä yhden sivun.

Kuten olette kaikki huomanneet, en puhu täällä nimillä muista kuin niistä henkilöistä, jotka omalla nimellään esiintyvät muutenkin internetin ihmeellisessä maailmassa. Oma nimimerkkini ei kovin kummoinen väännös oikeasta nimestäni ole (ja löytyyhän oikea nimeni tosin täältäkin), mutta olen päättänyt että läheiseni saavat itse tehdä päätöksensä siitä miten internetissä esiintyy ja missä laajuudessa. Siksi kuittaan edelleen miehen miehenä tai jonain kauniina synonyymina kuten ukko, äijä tms. ja tyttökin on edelleen peikkoprinsessa, vaikka onkin kyllä jo oppinut pitämään hiuksensa harjattuina, haha.

Parin viikon kuluttua alkaa hurja remontti - nimittäin meillä. Yhden viikonlopun aikana koitamme saada maalattua, tapetoitua ja listoitettua sekä ruokailuhuoneen että makuuhuoneen. Ja kun sanon koitamme, tarkoitan että teemme. Ja kun sanon teemme, tarkoitan tietysti että muut tekee, sillä kuinkas sattuikaan; peikkoprinsessan tanssikoulun kevätesitys osuu talkooviikonlopullemme ja vielä parhaaseen mahdolliseen aikaan, keskipäivään. :D Voin kuitenkin luvata uusia, hienoja kuvia kun saamme valmista!


Tässä vielä ajankohtainen minä (ripset oli uuh! onneksi samanlaisia on vielä mooonet jäljellä):


Se taitaakin nyt olla vuorossa tärskyt nukkumatin kanssa, öitä! :)

Ei kommentteja: