tiistai 14. toukokuuta 2013

home make-over

koti <3
Kolmisen viikkoa sitten vietimme talkooviikonloppua tapetoinnin ja listoittamisen parissa. Loistavasta jäljestä käy kiittäminen äitiä ja hänen miestään, sillä puoliammattilaisina remontintekijöinä heillä oli selvät sävelet jo silloin, kun itse vasta heräilin aamukahvini ääressä. Oma mieheni laitettiin yleismieheksi, joka maalasi, kantoi, avusti siellä ja täällä. Minä ja äiti saimme vastuuksi tapetoinnin, haha. Äitin mies laittoi listat paikalleen sitä mukaa kun tapetti oli seinässä ja voihan miten hienoksi etenkin ruokailuhuone tulikaan!

Harmi, etten ole muuttovaiheessa ymmärtänyt ottaa ”ennen” -kuvia, sillä olohuoneessa ollut tummanruskea krokotiilinnahkajäljiltelmä -tapetti olisi kyllä todellakin ollut hienoa jakaa kanssanne! Muutama kuva sentään löytyy muista huoneista, entiset asukkaat olivat mieltyneet tummiin väreihin joten tapetit joka huoneessa olivat mustat tai ainakin lähes mustat. Tapetoimattomat seinät oli taas maalattu harmaalla joka huoneessa. Siis aivan kaikkialla; makuuhuoneessa, ruokailuhuoneessa, olohuoneessa, jopa vessassa..!

Mutta nyt, pitemmittä puheitta, kuvia:

 Ruokailuhuone ennen


 Ruokailuhuone jälkeen

Ruokapöytä, tuolit ja matto säilyivät toki remontin jälkeenkin samoina, vaikka olenkin kyllä vähän haaveillut noiden ruskeiden saluunatuolien tilalle tavan valkoisia pinnatuoleja. Sopisivat paremmin kokonaisuuteen. :) Tykkään tosta uudesta tapetista aivan mielettömästi!


Makuuhuone ennen


Makuuhuone jälkeen

Vielä pitäisi makkarissa maalata tuo kakluunin takainen seinä, sekin on nyt -ylläri ylläri, harmaa. Tarkoitus on maalata se valkoiseksi niin että pääsee kakluunin väri oikeuksiinsa. Rakastuin tuohon punaiseen heti ensimmäisellä kerralla kun käytiin talossa. :) Pikkuneidillä on yksi jaloistaan rikki oleva pinnatuoli yöpöytänä; pinnojen väliin mahtuu hyvin iltasatukirjat ja istuintasolle radio.


Olohuone
Olkkarissakin on jo verhot vaihtuneet keväisempiin samoin kuin tyynytkin. Olen vain ollut liian laiska ottamaan uusia kuvia.. Kaksi ensimmäistä on talvelta, kuten ikkunasta katsomalla huomaa ja viimeinen vapulta, sen paljastaa serpentiinit.  

Minä rakastan kotiani! 

***


Seuraavat projektit ovatkin ulkosalla toteutettavia. Angervot saavat siirtyä kukkimaan joko kaatopaikalle tai sitten istutan ne johonkin uuteen paikkaan pois peikkoprinsessan leikkipihan tieltä. Leikkipihalle on tulossa leikkimökki ja hiekkalaatikko, molemmat hand made by ukki. Trampoliininkin olen luvannut lapselle hankkia, joten kyllä sitten kelpaa. Alapihalle rakennetaan terassi ja portaat parvekkeelta alas. Sen lisäksi olisi puutarhanhoidollista ohjelmistoa; ryytimaan laittoa ja nokkosia vastaan taistelua. Enkä malttaisi odottaa!


Ei kommentteja: