perjantai 8. elokuuta 2014

having a holiday

Vihdoin kauan kaivattu kesäloma on alkanut! Ensimmäinen viikko tätä lystiä alkaa olla jo pulkassa ja ilmat ainakin ovat hellineet! Peikkoprinsessa aloittaa koulun ensi maanantaina, joten tämä viikko on pitänyt sisällään monenlaista viihdykettä äiti-tytär(-isä) -hengessä. Ensimmäisenä visiteerasimme tytön kummasedän eli minun pikkuveikkani kanssa Turussa Jukuparkissa. Loistovalinta! Päivä oli helteinen ja kummasetä huippuseuraa typykälle; äitin ei tarvinnut keräillä rohkeutta hurjiin liukuihin, kun tyttö raahasi kummasedän niihin. Ja kun sanoin raahasin, tarkoitan, että raahasi. :D

loma-anya

Seuraavana vuorossa oli Puuhamaa, johon lähdettiin koko sakki. Oli oikein mukava päivä, lämmin sekin. Puuhamaassa on joka kerta ollut mukavaa, siellä on jokaisella jotakin, joten edes aikuisena ei ole kyllästynyt paikkaan vaikka kahtena kesänä peräkkäin onkin nyt käyty. Ampiaisia oli hirrrrveästi ruokapaikoilla, mutta muuten päivä oli mahtava.

Muuten viikko on kulunut uiden ja lekotellen, leikkien ja lukien. Vesi on kuulunut joka päivään joko uimisen tai suihkun tai pitkien suihkussa tapahtuvien leikkien merkeissä. Normaalisti en anna lutrailla suihkussa yhtään kauempaa kuin tarpeellista, mutta nämä helteet ovat varmaan pehmittäneet päätäni sen verran, että olen antanut tytön suihkutella. Mökilläkin ehdimme käymään, vietimme siellä yhden päivän äitini hyvässä hoivassa. Siellä iskee aina sisustuskipinä, liekö johtuvan äidin pettämättömästä sisustussilmästä? Muutaman "hankinnan" sieltä teinkin ja kotiin tullessa nikkaroin vielä jotakin työmiesten hylkäämästä kuormalavasta.

Muutenkin olen hieman muutellut sisustusta. Kuvat ovat taattua kännykameralaatua, joka on ilmeisesti sanomassa sopimuksen irti sillä kuvat ovat kaikki tärähtäneitä tein kameralle tai asetuksille mitä vain. Mutta tässä nyt muutamia:

keittiö

pakastimen päällä äitipuolelta saatu taulu (kuvassa Turku)
tykkään mun pikkuköökistä!

eteinen

kuvat lastenkirjasta nimeltä Maijan aakkoset
korut asuu lintuhäkissä

makuunurkka
eteisessä olleet lipastot saivat "välipalan" ja muutivat olkkariin. tähän päälle tulee akvaario

tytön huoneessa uudet verhot...

...ja vaatekaapissa pupunupit!

Kuormalavasta tuli siis sorkkarautaa, vasaraa, hiomapaperia ja spraymaalia käyttäen sängynpääty. Mökiltä mukaan tarttui vanha ikkuna, sille ei vielä ole lopullista paikkaa kun tuohon on tulossa akvaario. Luultavasti tulee akrvaarion yläpuolelle tai sitten vastakkaiselle seinälle. 

Nyt siirryn takapihalle nauttimaan auringosta, kylmästä juomasta ja naapureiden hyvästä seurasta!

Ei kommentteja: