torstai 26. kesäkuuta 2014

new home vol. 2.0

Sain vihdoin otettua kuvia kodistani, joka toki edelleen on hieman keskeneräinen sisustuksen suhteen. Minulla ei ole mitään tauluja tai vastaavia vielä seinillä, sillä yksi lipasto odottaa vielä maalikerrosta nro 3 ennen kotiini muuttoa, jonka jälkeen vasta saan kaikki huonekalut virallisille omille paikoilleen ja katsottua taulujen paikat. En pidä näin paljaista seinistä, mutta olen oppinut, että kärsivällisyys on hyve. :D

Edellisessä postauksessa näkyy kotini ennen remonttitouhuja. Tässä nyt katsaus tämän hetkiseen tilanteeseen. Mainittakoon vielä, että kaikki huonekalut, matot, valaisimet, verhot, siis sanalla sanoen lähes kaikki, on kierrätettynä hankittua. Uutena olen ostanut yöpöydän lampun sekä suihkuverhon.

tästä alkaa:

 eteinentytön huone
 keittiö

olohuone
 
makuusoppi (olohuoneessa)
 


kylpyhuone
 


Muutama huomio kuvista, jos jollekin pistää silmään: 

Eteisen lipaston päällä oleva kehyksetön kuva on nostettu kuvaa varten tuohon, alla on vanhempieni hääkuva, joka asuu lipaston päällä. Kehykset hankittuani Maijan aakkoset pääsevät seinälle.

Keittiön tuolien päällystäminen on kesken, sillä niittipyssystä loppui niitit. Vasemmalla etualalla olevassa tuolissa on uudet pääliset, muissa kolmessa vanhat.

"Happiness is Homemade" on sisustustarra jonka liimasin takapihan oveen, löysin tämän alennuksesta muutamalla eurolla. Teksti pääsi keskeiselle paikalle, koska sen sanoma puhutteli minua kovasti.


Kaikki väritys on melko vaaleaa lukuunottamatta muutamia huonekaluja. Pidän tästä kovasti, koska saan helposti muutettua kotini ilmettä vaihtamalla sisustuselementtejä. Ja lilaa + pinkkiä pitää olla, asuuhan täällä vain tyttöjä!


Ei kommentteja: