maanantai 11. tammikuuta 2016

välkommen 2o16

Pitkästä aikaa, jälleen.

Viime vuoden loppupuolella tein jotakin huimaa ja asetin itseni ehkä ensimmäistä kertaa elämässäni ensimmäiseksi. Näin pitkälle on saanut elää ennenkuin tervettä itsekkyyttä löytyy oman hyvinvoinnin edistämiseksi. Kuntoilukärpänen on päässyt minua puraisemaan ja löydänkin itseni useammin kuntosalilta kuin sohvalta. Tervettä ajankäyttöä!

Duunissakin olen vaihtanut työpistettä ja teen nyt ei-niin-hektistä hommaa. Se tukee loistavasti hyvinvointiteemaa tuomalla työnhallinnan tunnetta päiviin. Työni on kyllä huippua ja työnantaja aivan loistava mahdollistaessaan tämän.

Syksy meni pitkälti kotoillessa enkä kaivannutkaan mitään ihmeempää tekemistä tai sosialisointia. Nyt on ollut mahtavaa tavata ystäviä ja tehdä juttuja, eilen kävin kiertelemässä Helsingissä Lux -valoshowta. Kylmä merituuli vain tahtoi jäädyttää naaman niin että poskiin koski, joten ihan koko kierrosta ei tullut kierrettyä. Mutta oli kyllä upeita installaatioita, suosikkini oli alempana videollakin näkyvä Megamap, aivan uskomatonta että valolla saadaan aikaan noin upeita juttuja!Tämän alkaneen vuoden aion pyhittää itselleni, omalle hyvinvoinnilleni ja itsetutkiskelulle. Tästä vuodesta tulee mahtava!

Ei kommentteja: